jtemplate.ru - free extensions for joomla

Doorzoek ons assortiment


Organisatie

Boomkwekerij de Hilver VOF is gevestigd in Hilvarenbeek. De kwekerij is in 1991 opgericht door Kees de Jong en heeft ruim 17 jaar als eenmanszaak bestaan. In 2008 is de VOF opgericht, waarbij Stijn de Jong is toegetreden als vennoot. Vanaf die tijd heeft de onderneming zich sterk uitgebreid in zowel het aan te bieden assortiment, als de hoeveelheid bomen. Momenteel heeft Boomkwekerij De Hilver een oppervlakte van ca 14 ha en is groeiende. De percelen van de kwekerij bestaan uit zandgronden, een zeer goede grond voor het wortelgestel van laan –en vormbomen.


Het onderscheidend vermogen van Boomkwekerij de Hilver vindt u in de gespecialiseerde teelt en het uitgebreide assortiment drie en vier keer verplante laan -en vormbomen in de maat 10-12 tot 25-30. Naast volgroeide vormbomen leveren wij ook vers uitgeleide vormbomen.


Kwaliteit en goede service staan bij ons hoog in het vaandel. Ons eigen machinepark geeft ons de mogelijk in te kunnen spelen op uw wensen en eisen, waardoor onder andere snelle levering een feit is.


We bedienen een markt die bestaat uit afnemers in de zakelijke en institutionele markt in binnen- en buitenland. Zoals grootgroen bedrijven, groenvoorzieners, boomkwekerijen, gemeenten, hoveniers, tuincentra en particulieren.


Hebben wij uw enthousiasme gewekt? Neem dan contact met ons op. Uiteraard is een bezoek aan onze kwekerij altijd mogelijk.